Plan
Interactiv
Alege blocul pentru a vizualiza tipurile de apartamente
Bloc B1 Bloc B2

Pentru a te bucura de frumusețea cadrului natural având la îndemână confortul maxim, echipa Harbest Development vă pune la dispoziție soluții optime astfel încât să obțineți un raport calitate - preț pe măsura așteptărilor.

Pentru a vă asigura intimitatea în propriul cămin, izolăm pereții dintre apartamente și pardoseală suplimentar față de cerințele legale, cu membrane fonoizolante și hidrofobe. Confortul este asigurat de încălzirea în pardoseală pentru o distribuție uniformă a caldurii, iar vara aerul condiționat va completa peisajul oferit de un apus minunat și va oferi răcoarea unei oaze pe marginea lacului. Finisajele de calitate superioară ale gresiei, faianței, parchetului dar și aparatajul electric modular vor satisface pe deplin exigențele unei locuinte premium.

Fațada ventilată a clădirilor întregește nota de integrare la cerințele moderniste ale construcțiilor actuale, folosirea materialelor compozite și a balustradelor de sticlă asigură o eleganță necesară și armonioasă mediului ambiental.