Despre proiect

Un concept unic

Acasă este mai mult decât un sentiment, este o experiență unică, personală, ce umple un spațiu și-l modelează, făcându-l al tău. La rândul lui, acesta îți va oglindi valorile și dorințele, în cel mai rafinat mod posibil. Așa am gândit, pentru tine, următoarea generație de locuințe care să găzduiască acest sentiment, exact așa cum îl simți tu.

LAKESIDE HOME, un proiect îndrăzneț și plin de farmec, se pregătește să acomodeze planurile și viitorul tău într-un cadru natural de excepție pe malul lacului Siutghiol.

55.000 m² suprafață

Amplasarea spectaculoasă cu priveliște spre lac, spațiile verzi generoase, aleile pietonale pentru promenadă, nivelul de calitate al materialelor de construcție, designul modern și finisajele impecabile. Toate creează un tot unitar, planificat cu grijă de arhitecții și designerii noștri.

Deschidere și priveliște către lac

Cele mai frumoase răsărituri și apusuri de soare te vor aștepta pe terasa apartamentului tău sau a vilei tale din Lakeside Home, precum și pe terasa generoasă de la ultimele etaje, locul din care viitoarea comunitate va avea acces nelimitat la spectacolul naturii.

Ponton pentru practicarea sporturilor pe apă

Dacă ești pasionat de sporturile nautice sau de pescuit, sau pur și simplu îți dorești să te plimbi pe lac, Lakeside Home poate fi locul ideal să începi această aventură.

Facilități excelente

Spațiile comerciale, zonele verzi, locurile de joacă pentru copii sau restaurantele din incinta complexului vor reprezenta doar câteva dintre avantajele pe care le vei avea ca viitor membru al comunității Lakeside Home.

Oportunitate de investiție

Dacă dorești să-ți suplimentezi bugetul cu un venit pasiv, atunci gândește-te la această achiziție ca la o investiție sigură! Aflate pe o pantă ascendentă în ultimii ani, investițiile imobiliare îți pot aduce un profit garantat pe termen lung, mai ales dacă analizezi cu atenție potențialul ridicat al locației noastre.

41

Vile

400

Apartamente

Ne-am propus să răspundem tuturor exigențelor tale, așadar vom construi 400 de apartamente ultramoderne de 2 și 3 camere, cu regim de înălțime mic, și 41 de vile individuale, perfecte pentru familiile care își doresc mai multă intimitate.

41 de vile pentru tine și familia ta

Descoperă cele 41 de case individuale, care emană eleganță prin stilul mediteraneean, redefinind conceptul de lux și intimitate. La Lakeside Home, fiecare vilă are fundație și structură individuale, garantându-ți un spațiu rezidențial unic și personalizat. Cu termoizolație exterioară și finisaje impecabile, acestea sunt adevărate capodopere arhitecturale ce îți vor oferi o experiență de locuire remarcabilă.

400 de apartamente ultramoderne

Cu o arhitectură modernă, ce reflectă unicitatea și eleganța ansamblului, cele 8 blocuri cu 400 de apartamente au structuri variate:  apartamente de 2 și 3 camere dar și penthouse-uri. Regimul mic de înălțime al clădirilor P+5E și numărul redus de locuințe aduc un confort suplimentar prin avantajul unui spațiu intim și discret. Spațiile verzi amplasate în apropierea clădirilor completează toate acestea cu o oază de liniște și relaxare. Imaginea unui răsărit splendid reflectat de apele lacului sau cromatica unui apus plin de culoare vor putea fi savurate în liniște de pe terasele generoase sau prin ferestrele tip cortină de sticlă, cu un înalt grad de izolare fonică și termică.