Servicii și facilități

De ce să alegi
Lakeside Home?

Răsărit de soare în undele lacului Siutghiol și apusuri spectaculoase. Locuințe de vacanță, de weekend sau permanente. Vei fi în mijlocul naturii, înconjurat de verdeață și aer curat și, totodată, la o mică distanță de oraș și la câteva minute de centre comerciale, spital, magazine.
Calitatea construcției este garantată de dezvoltatori și constructori cu experiență de zeci de proiecte în domeniul construcțiilor și dezvoltărilor rezidențiale. Clădiri eficiente energetic, construite din materiale de calitate, completate de un design în stil mediteranean, cu interioare luminoase și finisaje impecabile.

Cu utilități complete, numeroase spații verzi, grădiniță, loc de joacă pentru copii și ieșire către lac pentru practicarea de sporturi pe apă, Lakeside Home oferă facilități adaptate diferitelor stiluri de viață, fie că acestea reprezintă un trai așezat, în familie, sau marcat de adrenalina pe care ți-o dau sporturile pe apă.

Spații verzi

Acces la lac

Parcări individuale

Locuri de joacă

Utilități complete

Grădiniță

Sporturi acvatice

Ponton pentru practicarea sporturilor pe apă

Dacă ești pasionat de sporturile nautice sau de pescuit, sau pur și simplu îți dorești să te plimbi pe lac, Lakeside Home poate fi locul ideal să începi această aventură.

Facilități pentru copii

Familiile cu copii vor avea grădiniță, loc de joacă exterior, spațiu pentru organizarea de petreceri pentru copii.

Utilități complete

Apă, electricitate, gaze, canalizare amenajate, marcate și racordate în curțile proprietăților. Construim eficient din punct de vedere energetic.

Finisaje de calitate

Locuințele se predau la cheie, complet utilate și finisate cu materiale de la furnizori recunoscuți pe plan local și internațional.

Parcare individuală pentru fiecare proprietate

Pentru că așa este normal. Ne respectăm clienții și ne dorim ca unul dintre principalele lor bunuri materiale să se afle în siguranță și să fie accesibil imediat, așa că asigurăm loc de parcare individual pentru fiecare unitate locativă.

Locuințe eficiente energetic

Construim cu materiale, instalații și finisaje de calitate, care asigură o eficiență energetică sporită locuințtelor.

Drum de acces și străzi asfaltate

Vei ajunge rapid din Constanța, Mamaia sau Ovidiu, cu acces direct de pe drumul național. Străzile din interior sunt asfaltate și iluminate public.

Aproape de centrele comerciale

Stațiunea Mamaia este la 10 minute de mers cu mașina, iar Dedeman, Selgros, Centrul Comercial Tom si Brico Depot, la patru minute distanță.